Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
 
Informatii despre produse
parfumdemabianta.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.
 
Comenzi
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
 
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in decurs de 3-5 zile lucratoare.
 
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC ASTI SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC ASTI SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
 
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 
SC ASTI SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
 
 
Politica de retur
Clientul are dreptul de a returna un produs in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile care pot cadea in sarcina clientului sunt cele de returnare a produselor. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice sau semne de uzura.
 
Produsul returnat trebuie sa indeplinească urmatoarele conditii:
– sa nu fie murdar
– sa nu fie rupt
– sa nu fie deteriorat
– sa nu fie patat
– sa nu prezinte urme de uzura
– sa prezinte eticheta originala
 
In termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului, veti primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate, prin transfer bancar. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Suma rambursata in urma returului va fi cea platita pentru produsele returnate si nu include taxele de livrare.
 
Produsele realizate la comanda, personalizate dupa anumite specificatii nu se pot returna, conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) –contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.
 
Inregistrarea cont client
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
 
 
Confidentialitatea datelor personale
parfumdeambianta.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre grimwear.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
 
Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
 
Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
 
SC ASTI SRL
Reg. com.: J15/41/2003
CUI:15149958
Adresa: Târgovişte, Calea Ploieşti, Bloc L2, Parter
Email: office@parfumdemabianta.ro
Telefon: 0723 741 343

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut minunat în căsuța de email, în fiecare lună.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Close Coşul meu
Close

Close
Navigation
Categorii